printvriendelijke versie van deze pagina
e-mail VC Langdorp
voeg VC Langdorp toe aan uw favorieten
website info
papierslag
 
 
jeugdbestuur
*.* Nieuw jeugdbestuur 2011 *.*
Jeugdbestuur Dries Vandenbroeck (voorzitter)Ils Mellaerts (secretaris) Kurt Van den Bosch (betuurslid) Roland Coenen (coördinator bovenbouw, betuurslid) Kurt Corbeels (coördinator onderbouw, betuurslid) Dany Liekens (secretaris hoofdbestuur)Niels Van Hecke(betuurslid) Benny Paelinck (ondervoorzitter) Dirk Verbruggen (betuurslid) Els Vandenhoudt (secretaris)Herman Vos (betuurslid)

Boven: Dries Vandenbroeck (voorzitter), Ilse Mellaerts (secretaris), Kurt Van den Bosch (betuurslid), Roland Coenen (jeugdcoördinator bovenbouw, betuurslid), Niels Van Hecke (bestuurslid), Benny Paelinck (ondervoorzitter), Dirk Verbruggen (betuurslid).
Onder: Herman Vos (betuurslid), Els Vandenhoudt (secretaris), Kurt Corbeels (coördinator onderbouw, betuurslid), Dany Liekens (secretaris hoofdbestuur).

VC Langdorp bruist van de energie en frisse ideeën.
Om er nog meer vaart in te krijgen, werd zopas een nieuw jeugdbestuur opgericht. Verschillende vernieuwingen zijn nog op komst. 
Eerst willen we graag even de belangrijkste verwezenlijkingen van de laatste jaren in de kijker plaatsen:  

- Zo kreeg de kantine een frisse face-lift aangevuld met een volledig nieuw sanitair en elektrische installatie. 
- De oude kleedkamers werden vervangen door een praktische moderne energie-efficiënte nieuwbouw.  Met hulp van vele vrijwilligers werd er ook een groot terras met afdak gemaakt voor het comfort van de toeschouwers.
- Uiteraard bleven de terreinen niet achter. Door de komst van een extra terrein blijft  het gras van het A-terrein mooi groen en hebben de jeugdploegen de kans van al deze vernieuwingen ten volle te genieten.
- Om kwaliteitsvolle trainingen en avondmatchen te kunnen garanderen, werd een moderne lichtinstallatie geplaatst rond het veld.
- In de zeer nabije toekomst komt er zelfs nog een nieuw terrein bij op het nog te kappen bos naast het bestaande veld.

Het nieuwe jeugdbestuur is blij met al deze verwezenlijkingen maar zal het hoofdbestuur zeker ondersteunen om VCL nog een aantal trapjes hoger te krijgen.

Er zijn concrete plannen om een consequent jeugdbeleid te voeren waardoor er jaarlijks doorstroming mogelijk moet zijn van jeugdspelers naar het eerste elftal. Hier rond wordt momenteel een visie opgebouwd. 

Het plannen en organiseren van uitstappen, feesten en andere activiteiten wil de nieuwe ploeg ook graag op zich nemen. Een transparant communicatie-beleid voeren is eveneens een stokpaardje van deze nieuwe ploeg.

Tal van andere ideeën zitten nog in de pijplijn. Later worden ook deze concreter gemaakt en naar buiten gebracht. 

Het jeugdbestuur staat uiteraard nog altijd open voor extra mensen en bijkomende ideeën. Wie frisse ideeën heeft, is altijd welkom.

Met sportieve groeten,
Het nieuwe jeugdbestuur

Voorzitter Dries Vandenbroeck
 
Last update : 23-06-2012 19:36
© VC LANGDORP VZW 2005